ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В НВК

24 квітня 2017 року в НВК було проведено День цивільного захисту.

/Files/images/Golovne-zadannia.jpg

День цивільного захисту в школі проведено:

– з метою організації навчання запобігання надзвичайним ситуаціям техногенного та природного характеру і реагування, у разі їх виникнення,
– з метою захисту учасників навчально-виховного процесу і працівників галузі,
– з метою практичного відпрацювання учнями теоретичних знань та навичок, які отримані ними під час вивчення теорії з основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту,
– з метою досягнення злагодженості у роботі керівного, командно-начальницького та особового складу позаштатних формувань навчального закладу в цілому як об’єкта цивільного захисту. при виконанні заходів щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.
День ЦЗ у школі розпочався єдиним уроком, проведеним класними керівниками 1,2,4 класів на тему: «Кожен має право на захист свого життя».

Учбова евакуація учнів та працівників школи продемонструвала злагодженість дій та високу мобільність колективу НВК у разі надзвичайної ситуації.

Переглянуті презентації, документальні фільми і інші відеоматеріали, проведено конкурс малюнків, обговорено і проведено тренінги «Людина в надзвичайних ситуаціях», практичні заняття: правила при різних НС, практичне заняття з медичним працівником -правила користування засобами індивідуального захисту (ватно-марлеві пов’язки), надання першої медичної допомоги.

День цивільного захисту у школі завершився лінійкою, на якій підвели підсумки та побажали усім присутнім, щоб у цей нелегкий час всі вміли захистити себе відбудь-якої біди.

/Files/images/CAM03213.jpg

/Files/images/CAM02584.jpg

/Files/images/CAM03219.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.